Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Prijzen

p

Praktische informatie

Foto's

Contact

Lex van Deutekom

Zeilen doe ik al heel mijn leven, variërend van piepkleine bootjes tot grotere schepen als de Vertrouwen. Zeilen is mijn passie en ik heb in de jaren ’85-’95 gecharterd met de Johanna Maria. Wat mij erg goed bevalt is de combinatie van gastheerschap en actie; lekker bezig zijn in de buitenlucht.
Naast het varen hou ik van skiën en speel ik graag gitaar.

Irma Bouman

Ik geniet van het zeilen, het buiten leven en de natuur en breng m’n enthousiasme over op m’n gasten. Ik geniet van het samenzijn en de gezelligheid aan boord. Samen met Lex leg ik uit hoe we de zeilen bedienen en alles wat er bij het varen komt kijken.
Tijdens de meezeilreizen zorg ik voor de inwendige mens, wat ik erg graag doe.   
In de winter werk ik in de hulpverlening met mensen met een verstandelijke beperking, moeilijk opvoedbare jongeren en met volwassenen met psychiatrische problematiek

Dobber

Dobber

Sinds half januari 2017 is Dobber bij ons aan boord. Deze gezellige en lieve Labradoodle maakt iedereen aan het lachen en speelt nog erg graag. Dobber is een allemansvriend, hij is hypoallergeen en verhaart niet.

Wie zijn wij?

Prijzen

p

Praktische informatie

Foto's

Contact