Zeiltochten

Een dag, een weekend, een midweek of een week op Zeilschip Vertrouwen.

Wie zijn wij?

Prijzen

p

Praktische informatie

Foto's

Contact

Ontspannen, genieten, droogvallen

Een zeiltocht op de Vertrouwen betekent een heerlijke ontspannen tijd. Genieten van mooie luchten en vergezichten en slenteren door leuke, oude dorpjes.

Droogvallen op een zandbank, zeehondjes bewonderen en zwemmen, zonnen en een biertje of wijntje op het dek drinken bij het genot van de ondergaande zon.

De Vertrouwen biedt u een comfortabel ‘vakantie verblijf’ voor 12 personen en is van alle comfort voorzien. Daarnaast biedt het zeilen heerlijke ontspanning of u nu actief deelneemt of gewoon lekker geniet van het zonnetje of van het aangename gezelschap.

Vaargebieden

Wij varen op het IJsselmeer, de Waddenzee, Friesland, Overijssel en Noord Holland. We stippelen de route samen met u uit.

De Vertrouwen is in 1904 als zeilschip zonder motor gebouwd en we proberen om haar historie te combineren met de wensen die onze klanten hebben. We zeilen daarom zo veel mogelijk en hanteren dan ook nadrukkelijk geen “vaste dienstregeling”.

Varen met ons betekent dan ook: avontuur, actie, ontspanning, gezelligheid, verblijf in de natuur en in mooie steden en dorpen en nostalgische momenten met goede vrienden, collega’s of familie.

Dag, weekend of week?

U kunt het schip huren voor verschillende periodes variërend van  ’n dag tot weekend of gehele week.

Onze klantenkring is zeer gevarieerd en loopt uiteen van families, vriendengroepen, bedrijven of verenigingen en woongroepen voor verstandelijk gehandicapten.

Ook is het mogelijk om op sommige reizen individueel te boeken . Er zijn daarvoor verschillende arrangementen die u kunt vinden op de homepagina onder het kopje meezeiltochten.

Graag willen wij u er op wijzen dat de Vertrouwen er voor iedereen is !

Voor iedereen!

We willen dan ook benadrukken dat wij ook erg graag varen met groepen voor wie het misschien niet voor de hand liggend is om te zeilen zoals mensen met een verstandelijke beperking of kinderen. 

Door onze jarenlange ervaring binnen de hulpverlening kunnen we u van advies voorzien en meedenken om een leuke vaarvakantie te organiseren. Voor meer informatie hierover kunt u ons altijd bellen of mailen of het contact formulier invullen.

Wie zijn wij?

Prijzen

p

Praktische informatie

Foto's

Contact