Meezeilweekend Bontekoerace vanuit Hoorn 23-25 oktober 2020.

Meezeilweekend van vrijdag 23 oktober 20 uur tot zondag 25 oktober 17.30 uur 2020.
Beleef een lang weekend vol actie en gezelligheid aan boord van de Vertrouwen tijdens de Bontekoerace. Ook dit jaar doen we met de Vertrouwen weer mee aan de gezellige Bontekoerace in Hoorn op 24 & 25 oktober. Dit zeilspektakel is een jaarlijkse zeilwedstrijd voor klippers, tjalken en aken en wordt gehouden in het laatste weekend van oktober.

Zeilervaring is niet nodig, wel enthousiasme en gezelligheid!

Programma

Vrijdag 23 oktober: Vanaf 20 uur ben je welkom aan boord van de Vertrouwen in de mooie haven van Hoorn en maak je kennis met de andere gasten.  Je overnacht aan boord in een comfortabele hut.

Zaterdag 24 oktober: Na het ontbijt gaan we om een uur of 10 het water op voor de 1e dag van de wedstrijd. Irma & Lex geven ieder een plek aan dek en geven instructies zodat je weet wat er verwacht wordt. Om 12 uur start de wedstrijd. Meestal zijn we om een uur of 16 weer in de haven. ’s Middags is het ’n vrolijke boel op de steigers met allerlei activiteiten die er worden georganiseerd. s ‘Avonds is er een gezellig swingfeest met ‘n live band.

Zondag 25 oktober: We gaan rond 10 uur ’t water op en gaan eerst inzeilen en weer een mooie wedstrijd zeilen. Na de wedstrijd drinken we nog een lekkere borrel met z’n allen en om 17.30 uur ontschepen.

Prijs

De prijs is €170,-

Dit is inclusief 2 x lunch, 2 x ontbijt, 1 x avondeten, fruit, koffie & thee en hapjes bij de borrel.

Inclusief frisdrank, wijn & bier

De prijs is inclusief dekbed, zeilpak & automatisch reddingsvest.

Aanmelden kan per mail ( info@zeilschipvertrouwen.nl) of bellen met Irma: 06-19003709