4 daagse meezeiltocht paasvakantie 10-14 april 2023

Paasvakantie meezeiltocht van maandag 10 april 20 uur tot vrijdag 14 april 15 uur vanuit Enkhuizen.

Voor ieder ( alleengaanden, stellen, vrienden etc.) die een paar dagen uit wil waaien en wil genieten van het zeilen, onthaasten, het water, wind door de haren, de gezelligheid, mooie luchten en vergezichten, lekker eten en het prachtige Wad!

Met de groep varen Lex & Irma gezamenlijk het schip… sturen, zeilen hijsen en bedienen en alles wat er bij het varen en zeilen komt kijken.

Zeilervaring is niet nodig!

De route die we varen is afhankelijk van de wind en het getij. Met goede wind en getij gaan we lekker naar het Wad, bijvoorbeeld naar Terschelling of Texel en droogvallen is bij mooi weer ook een belevenis. En anders maken we er een paar heerlijke zeildagen op de Friese wateren of het IJsselmeer van, waarbij we bijvoorbeeld het gezellige Hoorn, Lemmer, Makkum of Medemblik aandoen.

  • Maandagavond : U bent om 20 uur van harte welkom aan boord in de haven van Enkhuizen. Onder het genot van een drankje maken we kennis met elkaar
  • Dinsdag t/m vrijdag: We zeilen waar de wind ons brengt!

Lex & Irma geven u zeilinstructies en samen zeilen we de Vertrouwen. U kunt actief meedoen, achter het roer staan en de zeilen hijsen, maar lekker luieren en genieten van de gezelligheid en prachtige luchten of lekker een boek lezen is ook helemaal goed.

De Vertrouwen is een ruime, sfeervolle en comfortabele tjalk met goede zeileigenschappen.

Alle lieren zijn hydraulisch, wat erg ontspannen zeilen is.

1x 4 pers hut, 3 x 2 pers. hut, 2 x 1 pers. hut.

Voor het eten wordt gezorgd door Irma. We verwennen onze gasten graag!

We vragen wel een handje bij de afwas en de voorbereidingen.

Prijs: € 840 pp voor 2 persoons hut, bed op gedeelde hut € 405,-  € 645- pp voor 1 persoons hut (privé).  m/v gescheiden.

De prijs is inclusief koffie & thee en alle maaltijden, havengelden, toeristenbelasting, beddengoed.

We hebben voor ieder een zeilpak en automatisch reddingsvest aan boord.

Drankjes worden geturfd en aan het einde van de tocht afgerekend.

Boeken kan via Sailing2gether in de volgende link https://www.sailing2gether.nl/vakantie?reis=877 of bel voor meer info met Irma: 06-19003709